Ars longa, vita brevis

Ars longa, vita brevis

Никол Кидман обещава трети сезон на „Големи малки лъжи“

„Ще ви донесем трети сезон, само за информация“, с намигване Никол Кидман сподели пред аудитория в Неапол, Флорида. Актрисата бе поканена на сцената на Ladies Professional Golf Association по време на турнир от шампионата. „Много харесахме Big Little Lies. Шоуто се появи в момент от живота ми, когато вече имах три деца и реших да се пенсионирам. В този момент с Рийз Уидърспуун започнахме създаването на сериала. И тогава всички вие го гледахте и го превърнахте в огромен успех. И ние ще ви донесем трети,“ сподели Кидман.
Актрисите от сериала с награди Златен глобус
Феновете отдавна настояваха за трети сезон на звездната драма, която включва освен Кидман, Уидърспун, Лора Дърн, Зоуи Кравиц и Шайлийн Уудли. Те са силни майки с огромни проблеми, живеещи в Монтерей Калифорния. Сериалът първоначално дебютира като лимитирана поредица през 2017 г.  Big Little Lies е базиран на романа от 2014 г. на Лиан Мориарти.
Сериалът „Големи малки лъжи“ получи признание от критиците –  за сценария, режисурата, актьорската игра, операторското майсторство и саундтрака. Първият сезон получи 16 номинации на наградите Еми и спечели осем. Сериалът спечели и Златен глобус за най-добър минисериал.
През 2019 година излезе втория сезон на сериала, като Мерил Стрийп се присъедини към актьорския състав. Новия сезон на шоуто ще се случи без режисьора Жан-Марк Вале, който почина през 2021 г. на 58-годишна възраст.

Последни публикации