Ars longa, vita brevis

Ars longa, vita brevis

Мария Бакалова се превъплъщава в Ивана Тръмп

Номинираната за Оскар Мария Бакалова се присъедини към актьорския състав на The Apprentice (Стажантът) – предстоящата биографична драма, която се върти около връзката ментор-протеже между младия Доналд Тръмп и адвоката Рой Кон. Бакалова ще се превъплъти в първата съпруга на Тръмп – Ивана. Междувременно Себастиан Стан също е избран за главната роля на младия Доналд Тръмп.

Какво да очакваме в The Apprentice?

Описван като изследване на властта и амбицията, The Apprentice ще бъде режисиран от иранския режисьор Али Абас по сценарий, написан от Габриел Шърман. „Разположен в свят на корупция и измама, The Apprentice ще разгледа усилията на Тръмп да изгради бизнеса си с недвижими имоти в Ню Йорк през 70-те и 80-те години. В същото време филмът ще се задълбочи във връзката му със скандалния адвокат Рой Кон. Това е история за ментор-протеже, която очертава произхода на голяма американска династия. Изпълнен с герои от живота, той разкрива моралната и човешка цена на една култура, дефинирана от победители и губещи.

Себастиан Стан също е избран за главната роля на младия Доналд Тръмп

В кинематографичното начинание, изследващо тънкостите на властта и амбицията, Себастиан Стан влиза в кожата на младия Доналд Тръмп в предстоящия филм „Студентът“, режисиран от иранския режисьор Али Абаси. Variety разкрива звездния ансамбъл, който включва Джеръми Стронг като Рой Кон.

77-годишният Доналд Тръмп в момента е подсъдим по 91 обвинения в четири различни криминални дела, както и в дело за измама в Манхатън, припомня „Гардиън“. Въпреки това се очаква той да е републиканската номинация за предстоящите през 2024 г. избори за президент на САЩ, като социологическите сондажи му дават голяма преднина пред конкурентите му.

 

Последни публикации