Ars longa, vita brevis

Ars longa, vita brevis

„Любов в сеното“ на Теди Москов гостува в Пловдив

„Не случайно с частицата „про“ започват както думата прогрес, така и думата простащина. Спомнете си шеговития израз от детството – Чрез нахалство към прогрес! Приемете го като подзаглавие на пиесата ми.

На 6 февруари авторският спектакъл на Теди Москов ще се играе в Пловдив в Дом на културата „Борис Христов“, от 19 часа. Спектакълът е леко еротична приказка за възрастни, проследяваща възхода на една твърде амбициозна простакеса, както и на простащината, плъпнала по света.

Теди Москов представи за първи път авторския си спектакъл в Хасково

„Смешно ще е, не се плашете от назидателност! Също така ще усетите чувственост, присъща на всяко едно истинско влюбване… Сюжетът няма да го разказвам, за да ви е интересно. И накрая, в шеговит план: Спектакълът претендира за новооткривателство в областта на театралните жанрове“, споделя Теди Москов за спектакъла.

Режисьорът Теди Москов

Той е вдъхновен от италианския филм „Тангото на ревността“. Сценограф е Леонард Капон, композитор е Антони Дончев, костюмите са на Адриана Найденова. Участват актьорите Иванка Шекерова, Никола Манолевски, Стефан Кондров, Изабела Иванова, Константин Николов, Мария Банкова, Симеон Чаушев.

В авторския му спектакъл участват актьорите от трупата – Иванка Шекерова, Константин Николов, Никола Манолевски, Изабела Иванова, Симеон Чаушев, Мария Банкова и Стефан Кондров.

 

Последни публикации